Adinda

Mijn naam is Adinda. 

In 2015 ben ik begonnen met Yoga en ik was meteen verkocht of verliefd beter gezegd, vooral aan de Power Yoga en Vinyasa Flow. Het uitvoeren van de houdingen op het ritme van de adem voelt als een dans en vind ik heerlijk om te doen. Al snel voelde ik de ontspanning die yoga geeft. Het is wonderlijk hoe het fysiek bezig zijn rust en helderheid in mijn hoofd brengt. Dat het me meer kracht, spiermassa, flexibiliteit en een ‘energy-boost’ oplevert, is een mooie bijkomstigheid en helpt om fit en in balans te blijven.

Het mooie van Yoga vind ik dat het voor iedereen is ongeacht gezondheid, leeftijd of lichaamsbouw want de houdingen zijn aan te passen aan ieders behoefte. Bij Yoga kan iedereen volledig zichzelf zijn, zijn masker laten vallen en hoeven geen prestaties geleverd te worden. Dit geeft het vertrouwen om van de mat af ook meer jezelf te zijn en meer ontspannen in het leven te staan. Yoga heeft mij laten ervaren dat er meer mogelijk is dan je denkt door houdingen aan te leren die onmogelijk leken. Hierdoor ontstaat het besef dat je van de mat af ook meer kracht hebt en meer aan kan dan je denkt.

De internationale yogalerares Kino Mac Gregor is een grote inspiratiebron voor mij. De wijze waarop ze ‘down-to-earth’ de yogafilosofie praktisch uitlegt en in deze tijd plaats, spreekt me zeer aan. Dit neem ik dan ook mee in mijn lessen. Daarnaast bevatten mijn lessen een ‘fun-factor’, want ik vind het belangrijk om vooral plezier in Yoga te hebben.

De droom ontstond om zelf les te geven en mijn passie voor yoga uit te dragen. Omdat ik me meer wilde verdiepen in Yoga, ben ik in 2016 gestart met de Power en Yin Yoga opleiding bij AALO (200 uur). Inmiddels ben ik gecertificeerd Power yoga level 2 en Yin yoga level 2 docent. Het lesgeven bij Marga’s Yoga voelt als thuiskomen. Het mooiste cadeau van lesgeven is voor mij de stralende en ontspannen gezichten na afloop van de les.

Namasté.