Aerial Yoga

Datum:

  • Zondag 28 april 2019 Tijdstip: 11-12.15 uur. Vol
  • Zondag 19 mei 2019 Tijdstip: 11-12.15 uur. Vol

Door: Marga Edelman

Aerial Yoga wordt ook wel ‘hangmatyoga’ genoemd.

Tijdens deze vorm van Yoga doe je Yoga in de lucht ondersteunt door een doek. Het is een heerlijke speelse vorm van Yoga. Van heel ontspannend en herstellend naar Acrobatiek en alles daar tussen in.  De doek masseert je lichaam als je erin beweegt. Bij de eindontspanning als je in je cocoon ligt, word je heerlijk gemasseerd.

De workshop is voor mensen die willen kennis maken met Aerial Yoga. Maar ook mensen die al eens aan Aerial Yoga hebben gedaan, zijn welkom.

Voordelen van Aerial Yoga:

  • Je bouwt aan kracht.
  • Het ontspant, vermindert stress. Het heeft een hoog ‘Fun-factor’. Het laat je weer even kind zijn. Denk aan het schommelen in de schommel.
  • Het kan bijdragen aan een vermindering van rugklachten.  Het geeft decompressie van de gewrichten en tussenwervelschijven van de wervelkolom.
  • Het ondersteboven hangen in de doek stimuleert de doorbloeding naar de hersenen en verfrist de geest.

Kosten:  15,00 euro.

Minimum aantal voor deelname is 4. Maximum is 7.

Je kan ook met een aantal mensen een datum overleggen. Bijvoorbeeld als je iets te vieren hebt zoals een vrijgezellenfeestje 🙂 Neem dan contact op via het contactformulier of bel 06-41513633.

Ben je geen lid? Meld je dan aan via het contactformulier.  Na aanmelding het bedrag direct overmaken naar rekeningnummer NL55 INGB 0006 183168  t.n.v. Marga’s Yoga Rotterdam. Je deelname is verzekerd als de betaling is voldaan. Annuleren kan tot 1 week van te voren. Dan krijg je het geld retour.